Julehilsen fra Norgesdekk

I skrivende stund er det noen bare noen få dager igjen til julefreden senker seg. Vi som driver med dekk kunne nok ha tenkt oss litt mer kulde og snø, men det er nok mange rundt om i landet, spesielt sør for Trondheim, som er glade for at temperaturene ikke er lavere enn de er på grunn av de høye strømprisene vi nå opplever.
Julehilsen fra Norgesdekk
Også i 2021 har Covid pandemien satt mange og dype spor. Spesielt for de som har mistet noen av sine nære og kjære, men også for de som har blitt rammet i sitt virke på bakgrunn av de konsekvensen pandemien har medført. Et av områdene som virkelig har blitt påvirket er frakt og transport av varer rundt om i verden. På toppen av Covid effektene gjorde det ikke situasjonen noe bedre at frakteskipet Ever Given «feilparkerte» i Suez kanalen i slutten av mars og blokkerte kanalen i hele seks dager. Store forsinkelser, mangel på både skip og containere på rett sted, fraktpriser som ti-doblet seg er noen av effektene som har preget, og fortsatt preger, nåsituasjonen.

Etter å ha ledet selskapet i over 37 år valgte Arne Stangeland i september å gi seg i stillingen som daglig leder i Norgesdekk. Mange av dere kjenner historien som startet med at Arne i 1984 kjøpte to hjul mer til traktoren sin enn det han selv trengte. De ble raskt solgt og etter det har Arne solgt fantastisk mange dekk! Vi som er igjen, takker Arne for hans fantastiske innsats og vil gjøre alt vi kan for å utvikle selskapet videre.

På tross av utfordringene med forsinkelser og tilgang på varer, kommer også 2021 til å bli et godt år for Norgesdekk. I oktober måned satt vi to nye rekorder: Høyeste omsetning på en dag var over 15,8 millioner og ny månedsrekord på tett oppunder 165 millioner! Tusen takk til alle våre kunder som viser oss den tilliten dere gjør!

Også i år har vi valgt å støtte noen ideelle organisasjoner som gjør en fantastisk innsats for å hjelpe de som trenger det mest. Som i tidligere år har alle ansatte i Norgesdekk har vært med på å stemme frem hvilke organisasjoner vi skal støtte. Julegave-støtten for 2021 går til Barnekreftforeningen, Diabetesforbundet, Kreftomsorg Rogaland, Rådet For Psykisk Helse og Stiftelsen Norsk Luftambulanse, som hver vil motta 20.000 kroner.

Da gjenstår det bare å takke dere alle for samarbeidet gjennom 2021 og håpe på at vi sammen kan jobbe for å nå nye mål i 2022.
Jeg ønsker deg og dine en riktig God Jul og alt det beste for det nye året når den tid kommer!
 
Vennlig hilsen Ansgar Raastad og resten av gjengen i Norgesdekk AS