FALKEN MED OEM GODKJENNING FOR PORSCHE!

Falken har nylig fått OEM godkjenning for Porsche Macan! Originalutstyrsgodkjenning fra Porsche er en stor anerkjennelse for Falken, og noe som igjen viser den økende premiumiseringen av merkenavnet Falken.
FALKEN MED OEM GODKJENNING FOR PORSCHE!
Falken skal forsyne den nåværende generasjonen av Porsche Macan med SUV-versjonen av Falken Azenis FK510 i størrelsene 235/60 R18 og 255/55 R18. Dekkene er W klassifisert (hastighet opptil 270 km/t) og har belastningskoder på henholdsvis 103 og 105.

Toppmodellen AZENIS FK510 har vært tilgjengelig som SUV-dekk siden 2017. Med sin nyskapende kjørekonstruksjon sikrer AZENIS FK510 SUV nøyaktig styringsrespons og presisjon. Porsche Macan er rettet mot sportslige sjåfører som vil få glede av dekkenes egenskaper i fullt mål. ACP (Adaptive Constant Pressure) sliteknologi forbedrer bremseeffekt, retningsbestemt stabilitet og kjøre dynamikk. I tillegg til de gode bremseegenskapene på vått underlag, er AZENIS FK510 SUV også kjent for lang levetid. Ved hjelp av 4D NANO-designteknologi har Falken-ingeniørene klart å fremstille en banebrytende gummiforbindelse til FK510-serien, som i tillegg til å gi høy grad av grep, også gir bedre slitestyrke.

Falken har med dette fått nok en bekreftelse på deres kompetanse i utviklingen av høykvalitets premium dekk.