FALKEN INTRODUSERER VINTERDEKK FOR LASTEBIL OG BUSS I NORDEN

Årets nyhet fra Norgesdekk presentert på Transport 2016 var Falken vinterdekk for lastebil og busser i Norden. Falken introduserer nå det siste nye innen nordiske vinterdekk for lastebil: SI011 for styreaksel og SI021 for drivaksel. Dekkene er blitt nøye testet gjennom tre nordiske vintre og utviklet til det de fremstår som i dag.
FALKEN INTRODUSERER VINTERDEKK FOR LASTEBIL OG BUSS I NORDEN
Begge dekkene har det aller nyeste når det gjelder dekkdesign og gummiblanding, inklusiv Falkens patenterte 4D-Nano gummiblandings teknologi, som forsikrer maksimum grep og kjørelengde uansett vær og kjøreforhold. Falken har strukket seg langt for å forsikre maksimum seip tetthet og har her utviklet et dekk med betydelig forbedrede vinteregenskaper. Vi poengterer gjerne at disse er blant de rimeligste dekkene innenfor premium-segmentet.
Falken dekk blir produsert av en av verdens største dekkprodusenter, SRI, i Japan. Med over 30 års erfaring leverer Falken lastebildekk og bussdekk med svært gode egenskaper på kvalitet og levetid.

Falken jobber også tett sammen med kundene for å alltid kunne forstå hvilke krav som stilles til dekk både i dag og i fremtiden. Slik utvikler Falken dekk som ikke bare er av høy kvalitet, men også tilbyr en god pris i forhold til ytelse. Lang kjørelengde, stabilitet og lav rullemotstand er kjennetegn på lastebildekk fra Falken.