FALKEN DEKK ORIGINAL-MONTERES PÅ NYE VW T-ROC

Nok en gang er Falken valgt som OEM leverandør for Volkswagen konsernet. To Falken dekk har blitt godkjent som originalmontering på den nye Volkswagen T-Roc. Falken Azenis FK453CC og Ziex ZE914A Ecorun vil begge bli montert på den nye kompakt SUV’en i flere dimensjoner.
FALKEN DEKK ORIGINAL-MONTERES PÅ NYE VW T-ROC
Falken dekk har blitt godkjent som originalmontering på den nye Volkswagen T-Roc
Tidligere har Falken også blitt valgt som OEM (Original Equipment Manufacturer) for Volkswagen Tiguan og Seat Ateca. Volkswagen T-Roc styrker ytterligere porteføljen av SUV’er som Falken er OEM leverandør for.

«Ziex ZE914A Ecorun er et enestående dekk og passer utmerket til kompakt SUV-klassen. Dekket er spesielt utviklet for å redusere drivstofforbruket og samtidig gi god håndtering og bremsing selv under våte veiforhold. Volkswagen sitt valg av Falken gir oss ytterligere et bevis på det våre høye ytelsesnivået på dekkene våre. Vi er glade for at Volkswagen har utvidet sin tillit til oss i dette meget hurtigvoksende bil-segmentet, og ser frem til ytterligere partnerskap i fremtiden." sier Christian Stolting, Key Account Manager i Falken Tyre Europe.

Hvert av Falkens dekk har utmerket seg i flere internasjonale dekktester. Azenis FK453 overbeviste testteamene i det tyske motormagasinet Auto Zeitung, som vurderte dekkene ‘Highly Recommended’; Ziex ZE914 Ecorun ble vurdert 'God' og 'Anbefalt' av Auto Bild og Auto Motor Sport. Dekket beskrives som «Velbalansert under våte forhold, med ekstrem nøytral håndtering og ekstremt presis styring og tilbyr samtidig god kjørekomfort".

Falken Ziex ZE914A er godkjent for T-Roc i dimensjonene 205/60R16 92V og 215/55R17 94V, pluss en rullemotstands-optimalisert modell i 215/60R16 99V XL, samt Falken Azenis FK453CC i dimensjonen 215/50R18 92W.