Apollo Tyres signerer eksklusiv Vredestein-distribusjonsavtale for Norge

Apollo Tyres har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med den ledende norske dekkgrossisten Norgesdekk om levering av Vredesteins førsteklasses dekk til personbiler og lette lastebiler samt klassiske dekk i Norge.
Apollo Tyres signerer eksklusiv Vredestein-distribusjonsavtale for Norge
Fra 1. oktober 2022 vil Apollo Tyres slutte å selge Vredestein-dekk direkte til forhandlere og offisielt overføre distribusjonen til Norgesdekk. Dette vil gjøre det mulig for Apollo Tyres å oppfylle ambisjonen om at Vredestein-merket skal få en større markedsandel i Norge.
 
Selskapets Off Highway-dekk (OHT) og Truck and Bus Radial-dekk (TBR) vil fortsatt bli solgt direkte gjennom Apollo Tyres Nordic AB i alle de nordiske markedene.
 
Jone Stangeland, økonomisjef og aksjonær i Norgesdekk, sier: «Vi har samarbeidet med Apollo Tyres i lang tid og er utrolig stolte over å kunne bidra til at Vredestein-merket forhåpentlig vokser seg større i Norge. Dette partnerskapet vil bidra til å øke bevisstheten om og tilgjengeligheten av Vredestein-produkter i hele landet.»
 
Norgesdekk har Norges største utvalg av dekk og hjul for biler, lastebiler, landbruksmaskiner og spesialkjøretøy. I dag disponerer Norgesdekk et lager på 43 000 m² med en kapasitet på over 550 000 dekk og hjul. Avtalen gjør det mulig for Norgesdekk å utvide produkttilbudet sitt, og samtidig dra nytte av Apollo Tyres’ profil og forsknings- og utviklingsstrategi i Europa.

Frank Migo, regional salgssjef i Apollo Tyres Nordics, sier: «Denne nye distribusjonsavtalen med Norgesdekk er sentral i strategien vår om å styrke vår operasjonelle tilstedeværelse i Norden. Vredestein-dekkene våre har vist seg å være svært populære i disse landene, takket være ytelsesegenskaper som er godt egnet for klima- og veiforholdene. Vårt gode samarbeid med Norgesdekk vil gjøre det mulig for varemerket å oppfylle sitt sanne potensial i Norge.»

Om Apollo Tyres Ltd

Apollo Tyres Ltd er en internasjonal dekkprodusent og det ledende dekkmerket i India. Selskapet har flere produksjonsanlegg i India og enheter i Nederland og Ungarn. Selskapet markedsfører produktene under sine to globale varemerker – Apollo og Vredestein – og produktene er tilgjengelige i over 100 land gjennom et stort nettverk av eksklusive forretninger, både flerprodukts- og merkevareforretninger.


NORGESDEKK AS
27.09.2022