BLI FORHANDLER
07

BLI FORHANDLER

Som kunde hos Norgesdekk får du tilgang til  landets beste utvalg av dekk og felger til alle typer kjøretøy. Alt til meget konkurransedyktige priser.

Norgesdekk er Norges største produsentuavhegige dekkgrossist og vi har landets bredeste utvalg av dekk og felger til alle formål. Gjennom våre lokaliseringer i Bergen, Jæren, Kristiansand, Tønsberg, Oslo og Trondheim er vi i stand til å levere samme dag til det meste av markedet. Som kunde får du tilgang til høy kompetanse og spisskompetanse på alle områder innen dekk.

ALLE MERKEVARENE 
Dekk og felg til personbil, transport, landbruk og spesialkjøretøyer. Vi er i tillegg best på utvalg og spesialdimensjoner og har kanskje Norges største utvalg av smådekk til alle typer redskap og kjøretøyer.

GODE PRISER
Gode innkjøpsordninger gir lave kostnader og gode priser. Som en stor aktør med gode relasjoner til produsentene både når det dekk og felger, får vi prioritet på alle vis.

STORT LAGER 
Opptil 300 000 dekk og 70 000 felger på lager. Alltid.

EFFEKTIV DISTRIBUSJON 
Flere lager i Norges mest sentrale områder. Vi fokuserer på best mulig service gjennom rask ekspedering, ordremottak og utlevering.

PRØV OSS!
Ta kontakt med salgssjef Alf B Haarvei i dag!
Telefon: 951 51 052
E post: alf@norgesdekk.no