Et unikt felgutvalg

OZ FELGER

Norgesdekk er norsk importør av felger fra velkjente OZ Racing. Italienske OZ er en legende innen bilverdenen med sin eksklusive teknologi og design. Her snakker vi felger med kvalitet til det ytterste. 

Felgprodusenten OZ har eksistert siden 1971 og med 20 års erfaring fra WRC rallysport, 25 år i Formel1 og over 100 verdenstitler - har OZ virkelig påvist sin levedyktighet innen racing og kvaliteten på sine felger.
 
OZ produserer felger for de aller viktigste markedene, som blant annet racing (Formel1, rally, DTM, Indy etc), ettermarkedet og OEM for de mest eksklusive bilmerkene.
De oppfyller også de helt spesielle kravene til prestisjetunge bilutstyr- og styling selskaper som Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer, Cizeta, Strosek og Giugiaro å nevne noen.
 
OZ felger representerer Italia på et globalt nivå når det gjelder smak, stil, mote, luksus, kunst, kultur. Kommunikasjonsstrategien bak merket er sterkt knyttet til Italias verdi arv. Design har alltid vært særpreget bak både filosofi og produkter.
 
Ønsket om å produsere felger av høyest mulige kvalitet - som igjen gir uovertruffen kundetilfredshet - er fremdeles kjernen i produksjonsfilosofien.
Varemerket er utviklet og produseres i Italia. Ren OZ style, ren Italian style!

 
Kolleksjonen består av:

OZ Racing

I-Tech  - Italiensk teknologi hentet direkte fra OZ sin Formel-1 erfaring.
Sport - Fanger ånden av GT, WRC Rally , og Le Mans-serien for bilen din.
All Terrain - Forsterkede felger med stilig design spesielt beregnet for 4x4 og SUV.

Atelier Forged

Når resultatet og kvaliteten teller – ikke prisen! Fullstendig skreddersydd tilpasning på et utvalg av OZ sine felgmodeller. Hver tilpasning er ment å være en skreddersydd forlengelse av bilen. Linjene blir formet av OZ Tech Lab ingeniører – de samme ingeniørene som designer OZ felgene. Hver enkelt felg behandles som et nytt prosjekt, med strukturelle beregninger og FEM (Finite Element Method) som sikrer maksimal kvalitet og ytelse.

X-Line

X-Line er en egen serie rettet mot den jevne forbruker, som kanskje ikke er på jakt etter en ren racingfelg men som allikevel forventer et høykvalitetsprodukt uten at det koster for mye penger. Urbant design, kvalitet og dynamisk energi kjennetegner X-Line felgene.
 
superturismo
superturismo wrc
omnia
superforgiata
leggera hlt
adrenalina
aspen
energy
x5b
monaco
 
For fullstendig oversikt over vårt utvalg og felgmodeller se vår felgkatalog
eller benytt vår felgvisning i menyen til venstre.

FELGVISNING

Se hele vårt utvalg av alufelger
sortert etter bilmodell!
oz wheels_mak wheels_vertini_momo_trinity_msw
Black rhino_ph edition_sento_redbourne_mandrus