Michelin sport touring dekk

Michelin Sport touring dekk

Michelin Pilot Road serien

michelin pilot road4
Den nye serien MICHELIN Pilot Road 4 er utviklet for å muliggjøre sikker mc-kjøring under de fleste forhold. Det er helt i tråd med Michelins Total Performance-strategi som gir mer ytelse i hvert dekk. Serien består av tre modeller: MICHELIN Pilot Road 4, MICHELIN Pilot Road 4 GT og MICHELIN Pilot Road 4 Trail.

Dekkene er utviklet for landeveiskjøring og er kompatible med de fleste MC-kategorier over 600 cc. De er konstruert for å yte maksimal sikkerhet under vanlige kjøreforhold, spesielt på våt vei og under bremsing.
Michelin er samtidig offisiell dekkleverandør til  BMW R 1200 RT med MICHELIN Pilot Road 4 GT. At BMW har valgt Pilot Road 4 for denne motorsykkelen, som er bestselger i sin kategori, gjenspeiler dekkets høye ytelse.

 

Michelin Pilot Activ - Retro dekk

pilot activ
Gi din klassiske motorsykkel nye kjøreegenskaper med Michelin Pilot Activ! Et diagonal-dekk for 70- og 80-talls klassikere. Opp til hastighetsklasse V (240 km/t) til klassiske, raske motorsykler. Oppgradert ytelse og lengre levetid!Se vår produktkatalog for fullstendig oversikt over størrelser og dimensjoner.