Crossgrip

SPAR PENGER - KJØP MICHELIN CROSSGRIP HOS DIN LOKALE FORHANDLER NÅ I KAMPANJEPERIODEN!

KAMPANJEPERIODE 1.FEB - 31.MAI 2022

Michelin CrossGrip er M+S merket og vintertestet i Norge. Tilbakemeldinger fra kunder er at dekkene har ekstreme vinteregenskaper og meget god kjørekomfort.
Kan pigges med 12x24 anleggspigger. 

 

KONTANTAVSLAG OPPTIL 1250,- PR DEKK

 

Ved kjøp av minst 2 stk CrossGrip i kampanjeperioden, får du kontantavslag på din nettopris på opptil 1250,- pr dekk.

Dekk 24" - 32" felgdiameter:    750,- pr dekk.
Dekk f.o.m 34" felgdiameter: 1250,- pr dekk.

 

 

Ikke kunde hos Norgesdekk? Kontakt din lokale dekkforhandler og referer til denne kampanjen for å få de samme rabattene!


 
For andre spørsmål vedrørende kampanjen kontakt Salg- og Produktsjef Sveinung Ueland
Telefon direkte: 51 78 68 63 | Epost: sveinung@norgesdekk.no

Michelin CrossGrip-serien er utvidet med ny størrelse


Michelin har introdusert en ny størrelse på sine flerfunksjonelle CrossGrip-dekk til helårsbruk for små og mellomstore traktorer, gravelastere, kompaktlastere og teleskoptrucker. Nye 480/80 R38 CrossGrip utvider sortimentet til 13 dimensjoner, og er tilgjengelig både i markedet for originalutstyr og for utskifting. CrossGrip-dekk tilhører Michelins populære Compact Line-serie, og har høy lastekapasitet og en spesiell gummiblanding utviklet for helårsbruk.

Dekkets ikke-retningsbestemte dekkmønster sikrer utmerket presisjon under manøvrering, enten det er forover eller bakover, og i tillegg er dekkmønsteret optimalisert med flere skarpe kanter som gir god trekkraft. Dekkene fungerer svært godt på en rekke underlag – og er spesielt effektive på snø og is. Så det passer perfekt nå som vi går over til vinter. I tillegg fungerer Crossgrip svært godt på idrettsbaner og gresskanter.
Crossgrip