Norgesdekk styrker sin satsing med ny selger i Nord Norge

Etter flere år med jevn og god vekst i de tre nordligste fylkene var tiden inne for å styrke vår tilstedeværelse og satsing i nord. Siden åpningen av vårt lager i Trondheim i 2014 har det vært en god og jevn vekst i området, både i salg og antall kunder. Avdelingsleder Runar Johansen har hittil vært vår selger helt fra Møre til Hammerfest, men skal fremover få mer tid til salg og oppfølging av markedet sør for Ballangen.
Norgesdekk styrker sin satsing med ny selger i Nord Norge
Tom Remi Hansen ansatt som ny selger i Nord Norge
Det er med stor glede vi nå kan informere om at vi har ansatt Tom Remi Hansen som ny selger i nordre Nordland, Troms og Finnmark. Tom Remi er personen vi gjerne kunne ønske oss. Han har lang bransje erfaring, god produktkunnskap og ikke minst god kjennskap og allerede et forhold til en stor del av våre kunder.

Vi ønsker Tom Remi Hansen hjertelig velkommen i Norgesdekk familien. Vi andre i Norgesdekk skal støtte Tom Remi så godt vi kan for at han skal lykkes i sitt salgsdistrikt, og vi håper at du som er aktuell kunde i området tar godt imot ham når han tar kontakt eller kommer på besøk.

Tom Remi begynner i sin stilling 1 januar 2018.
Kontakt detaljer når tiden er inne for det:
E-post adresse vil bli tom.remi@norgesdekk.no og telefonnummer er 977 81 101.