Norges beste utvalg på dekk

PERSONBIL / VAREBILDEKK


Norgesdekk er selve garantien for landets beste utvalg, gunstige priser og kjappe leveringer av personbildekk og varebildekk.

Vi har Norges beste utvalg av sommerdekk og vinterdekk, både når det gjelder forskjellige merker, og utvalg innenfor de forskjellige merker.

Norgesdekk har i tillegg Norges beste Ultra High Performance  (UHP) program. I tillegg skal utvalget og kompetanse innen alt til SUV fremheves.
For fullstendig oversikt last ned Norgesdekk sin katalog for sommerdekk eller vinterdekk.

Norgesdekk legger dekkene i tre hovedkategorier: Premium, Medium og Budget.  


 

PREMIUM DEKK

Norgesdekk lagerfører kjente merker som Michelin, Continental, Nokian, Vredestein, Goodyear, Falken og Cooper.


falken blaueschrift

Falken dekk blir produsert  av en av verdens største dekkprodusenter, SRI, i Japan. Falken er kjent for sin nære tilknytning til motorsport og har høstet mye god erfaring derfra til sin produksjon av dekk til deg og meg.
>> Les mer
 

MEDIUM DEKK

Norgesdekk fører kjente merker som Federal, BF Goodrich, Gislaved,


federal
Federal dekk kommer fra Taiwan og har 60 års erfaring. Federal i dag en verdensledende produsent som ikke bare oppfyller - men overgår - alle internasjonale standarder.  Federal har en kolosalt utvalg til både person, SUV og varebil, sommerdekk og vinterdekk, pigg og piggfritt. 
>> Les mer
 

BUDGET DEKK

Norgesdekk er Norges største importør av budget dekk. Med vårt volum  og erfaring, og egen ansatt i Asia som følger opp fabrikker og leverandører, vet vi at vi alltid er i kontakt med de rette, finner produkter hvor prisen er god, kvaliteten er god, programmet er godt, og ting fungerer.

Aksepterte og utprøvde merker er Minerva, Sailun, TriAce, Sunny, Effiplus og  Achilles.

minerva logo


Minerva er Norges mest solgte Kinadekk, ikke uten grunn. 6 års positiv erfaring. Stort utvalg, 138 dimensjoner i sommerdekk og 130 dimensjoner i vinterdekk, pigg og piggfritt. Minerva F109 er storselgeren til vanlige biler, mens det er Minerva FK105 som gjelder I UHP
>>Les mer


sailun logo

Sailun er Norges nest mest solgte ‘’Kinadekk’’. Med en årlig produksjon på 13 millioner dekk er Sailun den 20. største dekkprodusent i verden. Over  200 dimensjoner i personbil dekk, SUV og varebil dekk, både sommerdekk og vinterdekk. 
>> Les mer